Kurutulmuş pancar, taze kırmızı pancar kullanılarak kurutulup üretilen ve üretim sonucunda elde edilen kurutulmuş üründür.Taze pancar kurutulmadan önce yaklaşık %87 civarında su içerir. Kurutma ile kurutulan taze üründeki su oranı çok düşük yüzdelere indirilir. Kurutma sonucunda yaklaşık 10 kg pancar kullanılarak 1 kg kuru pancar üretilir. Kurutma aşamasında üründeki su buharlaşır ve ürünün öz kısmı kalır. Bu sebeple kuru pancar besin öğeleri özellikle karbonhidrat, vitamin, protein, yağ gibi oranlar çok yükselmiştir. Aşağıda kurutulmuş pancar satışımızdaki farklı çeşitleri bulabilirsiniz.
Kırmızı pancar tozu 0-1 mm
Kurutulmuş pancar granülü 1-5 mm
Kurutulmuş pancar granül orta 5-15 mm
Toptan satış kraft çuvallar ile yapılmaktadır. Bu ambalaj şekli ile toptan satın alabilirsiniz.
Kurutulmuş Pancar kullanım alanlarından bazıları aşağıdadır.
Hazır gıda sanayisinde ürünlerin içerisinde kullanılmaktadır,
Aroma ve renk verici olarak kırmızı pancar tozu kullanılmaktadır,
Et tavuk, balık, çiğköfte ve köfte harçlarında kullanılabilir
Tatlı, puding ve çikolata içerisinde kullanılmaktadır,
Bisküvi kek gibi ürünlerin içerisinde kullanılabilir,
Makarna, mantı ve erişte hamuruna katkı olarak yada ürünün içerisinde kırmızı pancar tozu kullanılabilir,
Kuş ve evcil hayvan yemi içerisinde kullanılabilir,
Pancar kurusu firmamızın toptan satışını yaptığı bir üründür. Uygun fiyatlı kurutulmuş Pancar alımını firmamızdan yapabilirsiniz.
Kuru Pancar fiyatları, stoklarımızda olduğu sürece, her ay aylık fiyat listemizde güncellenmektedir. [email protected] adresine mail atarak güncel TL- kg fiyatını alabilirsiniz. Toptan kurutulmuş Pancar fiyatı almak için veya satın almak için sipariş formunu doldurursanız sizinle irtibata geçeriz. perakende alımlarınız için online sitemiz.kurual.com
Pancar kurusunu kutu, paket veya çuvallar ile anlaşmalı kargomuzla adresinize gönderiyoruz.
Kurutulmuş pancar, taze ürünün uygun şartlarda gerekli üretim
aşamalarından geçirilerek kurutulması ile üretilmiştir. Kurutma
sonucunda kurutulan üründeki suyun buharlaşması ile ürünün su
oranı azalır öz oranı artar ve doğal kuru pancar içindeki besin
öğeleri , vitaminler,
etken maddeler, taze doğal haline oranla çok yükselir. Aynı
miktar taze pancar tüketmek ile kurutulmuş pancar tüketmek
arasında besin öğeleri açısından çok farklılık vardır ama
faydalar açısından ise istisnai durumlar dışında, doğal taze
pancar neye iyi geliyorsa kuru pancar benzer faydaları içerir
denebilir.
Önemli Not: Ürünün tanıtımında kullanılan fotoğraflar, besin
öğeleri ,faydaları ve yaklaşık fire oranları site ilk
hazırlandığındaki veriler ve kaynaklar derlenerek yazılmıştır.
Size gelecek ürün, ürünün cinsinden, kurutma tekniğinden ve
başka unsurlar sebebiyle farklı olabilir.